Az alábbiakban a Csináld Meg! blog adatvédelmi elveit olvashatod el.

1. Általános tudnivalók

Én, Zalaba Krisztián maximális tiszteletben tartom a blogot felkereső és a hírlevélre feliratkozó személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. Jelen iránymutatás tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy milyen információkat tartok nyilván, és azokat miként használom fel. Megtudhatod, hogyan lehet ellenőrizni ezen adatok pontosságát, és miképp kérheted azok törlését az adatbázisból. Az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik.

2. Személyes adatok felvétele, feldolgozása, felhasználása

Az adatszolgáltatás önkéntes. Kizárólag olyan személyes adatokat rögzítek, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésemre, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul.

A személyes adatok felvétele és kezelése a hírlevél szolgáltatást igénybe vevő felhasználó önkéntes hozzájárulásán alapul, melyet a felhasználó a hírlevélre történő regisztráció alkalmával ad meg. A hírlevél szolgáltatás kizárólag regisztrációval vehető igénybe, amely regisztráció során a szükséges személyes adatok felvételére és kezelésére kerül sor.

A hírlevél szolgáltatással kapcsolatban a felhasználó nevét, hozzájáruló nyilatkozatát, és e-mail címét, valamint a feliratkozás dátumát kezelem. A személyes adatok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a felhasználó tartozik felelősséggel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

Fenntartom a jogot, hogy az Adatvédelmi nyilatkozatot időről időre módosítsam.

3. Biztonság

Biztonsági intézkedésekkel védjük a személyes adataidat. A szükséges helyeken titkosítást alkalmazunk, és tűzfalak alkalmazásával gátoljuk meg, hogy harmadik fél elérje a személyes adataidat. A szolgáltatott adatokat biztonságosan őrizzük, valamint óvintézkedéseket teszünk azok védelme – tehát elvesztésének, illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozása – érdekében.

4. Személyes adatok módosítása és törlése

A rögzített adatokat bármikor törlöm a nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. Amennyiben nem akarod tovább kapni a leveleket, akkor a kiküldött hírlevél legvégén megtalálható linkre kattintva leiratkozhatsz. Természetesen külön is bármikor kérheted személyes adataid törlését a nyilvántartásból. Ezekben az esetekben, illetve ha személyes adataiddal kapcsolatban bármilyen kérdésed merülne fel, fordulj hozzám e-mailben.

A blog üzemeltetője az Every Single OÜ (Sepapaja 6, Tallinn 15551, Estonia).

Ha már ezt végigolvastad…

…akkor fájdalomdíjként fogadj el pár ajándékot.

Oké, jöhetnek!